Deien ahir els comentaristes…

En acabat d’haver escoltat en Kerry… Deien: L’enemic el tenim ara "discombobulated", desconcertat… Com respondre a tant de puixant i baronívol briu?… L’incapaç Bush, hom el té aculat al racó. Com en sortirà?… Esgrimint qualque acte suïcida?… Enviarà els helicòpters "apatxe" a MORTRIR encara més gent normal?… Sabeu que vol dir NORMAL? Vol dir gent amb fills i pares, vol dir famílies terroritzades per una màquina infernal que es diu exèrcit… En Kerry ha vista guerra de ben a prop, i sap qui els qui t’envien a mortrir són assassins de mena. Confiem que s’endugui l’elecció propera, i que cap família enlloc del món no sàpigui que és veure’s atacada de sobte, i nocturnament, per qualque mena de meteorit anihilador tramès per la màquina infernal del soldat sense ànima. [@more@]3 Responses to “Deien ahir els comentaristes…”

 1.   Joel Català Says:

  A la discussió del comentari referent a la
  catalanitat de Colom es va entrar en el tema Guerra-Bush-Amperica:

  http://www.lamevaweb.info/archives/420/200407

  Rectifico el punt 7 dels meus comentaris finals:

  7.A.- El suport d’Amèrica a Hussein és propaganda islamo-progre. Durant el periode de la dictadura husseinita, les armes de Hussein van ser proveides sobretot per Rússia (57%), França (13%), la Xina (12%) i Txecoslovàquia (7%); link:

  http://www.thedissidentfrogman.com/bureau/000113.html

  A la gràfica hi podeu veure que els Estats Units d’Amèrica va subministrar-n’hi un 1%, al nivell de Dinamarca o Romania. Massa, és clar.

  (continua)

 2.   Joel Català Says:

  (continuació)

  7.B.- El Hussein és un ex-tirà que es va poder perllongar al poder degut a la doctrina del realisme polític que imperava durant la “Guerra Freda” al Departament d’Estat, i també el Pentàgon.

  El realisme polític mantenia que només era possibile la contenció de la Unió Soviètica, a través de l'”equilibri de blocs”. La barrera era el principi de la M.A.D., “mutually assured destruction”: si s’iniciava l’enfrontament directe entre els EUA i la URSS, la detrucció mútua era assegurada, degut a la immensa capacitat nuclear d’ambudues potències.

  (continua)

 3.   Joel Català Says:

  (continuació i fi)

  7.C.- L’entrada de la Jihad Mundial a territori americà, l’11-S del 2001 va representar l’inici de la Quarta Guerra Mundial. La teoria del realisme polític va quedar desfasada, l’ONU obsoleta, i la Unió Europea va mostrar la seva indefensió i amoralitat.

  7.D.- La solució és la Forward Estrategy of Freedom, la Doctrina Bush: extensió de la reforma democràtica arreu del món, la la força si cal, i té un doble objectiu:

  1) a la curta, eliminar els nius de terrorristes islàmics (Afganistan) i els seus estats
  2) a la llarga, difondre i enfortir els valors de la llibertat arreu del món. [Enllaç: http://www.whitehouse.gov/news/releases/2003/11/20031106-2.html ]