U

U

Uuu uuu uuuuu uuuuuuuuú uuuu uuuuuuuuú uuuuu uu uuuuuuu uuuuuúu uu uuuuuu uuu u uuuuuu-uu uuu uu uuuu uuuuuuu uuuuuuuuu… Uu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuu u uu uuuuu… U uu uuuuu-uu uuu uú, uuu uuu uu úuuu u uuuuu uu uu… Uuu uuu uuuuuu u’uuuuuuúuuuu… Uuu uuuu uuuuuuuu uuuu uuuuú uuu uuuuuuuuuu… Uuu uu uuuuu uuuuuu u’uu uuuuuuu… U uuu, uuu uuuu! Uuu uuuuuuuuuuuuu. Uuuuu-uu uuu uu uuu u’uuuuuu u uu uuuu uuuuuuuuu uuu u’uuuuuuuuu uu uuuuuuuu uuuuuuuuu, uu u’uu uuuuuu. U uu uu uuuuuuuu, uuu uuu uu u’uuuuuuu uuu, uuu uuu uuuuuuuuuu uuuu u uuuu uuu uuu uuuuuuuuu, u uuu uuuúu: “uu uuuuuuu, uu uuuuuuu! U uuuu uuu uuuu!” Uuuuuuuuuu uuu uuu uuuuuuuuu. Uu uuuu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu. Uu uuu uúu uuuuuu uuu uuuu…, uuuuuu uuuu uuu uuuuuuuuu…, uuuuu uuuuu uuuuu uuuu uu uuu uuuuu uuuuuu uuuúuuuuuu…? Uu uuuu uuuuu uu uuu uu uuu uuu uu uuú uuu uu uuuuu… Uu uuuuu uuuú…

—Uu uu’u uuuuu uuu uuuu uuu uu uuuuuuuuúu… Uu uu uuuuu uuuuuuuuu, uu uu uuuuu uuuuuu uuuuu uuu uuu uuuu… Uu uuuu uuu u’uuuuu uuuuuuuu u uuuuu uuu uuuuuu uuu uuuuuuuu uuuuu uuuuuuuu uuu uu uuuuuuuu uu uuu u uu uuuu. Uu’u uu uuuu uuuuuuuu uuuuuu uuuu uuuuuu uuuuu… Uuuu uuuuu u’uuuuuuu uu uuuuu…

—U uu uuuuuu uuuuu uuu u u’uuuùuuu uuuuuu…?

“Uuuuu u’uuuuu uùuuuu uúu uuuuuuuuuuuuuu u uu uuuuuu uuu uuu uuuuuu uuuu uú u’úuuuu uu uuu uuuuuuuuu; uuu uuuuuu uuuuu uuu uuuu uuuuuuuu uu uuu uuuuçuu uu uuuuuuuu’u u uu uuuuuuuu u uuuuuuuu uuu uuuuuu”, uuuuú uuuuuu.

Uuuuüuu uuuuuuuuuu uuuuu u’uuuuuuuu!

Uuuuuuuuuuu, uuuù uuu. Uu uuuuuuu uuuuuuu uu u’uuuuùuuu uu uu uuuuú, uuuuuuuu uuuuuúu uuuuuuuuu uuu uuuuuuuuu, uu uuuu uuu uuuu uuüuuu, uuuu uuuuuuu uu uuu. Uuuu, uuuuuuuuuuu, uu uuuuuuuu uuuuuuuuu uuuuuuuuuu-uu uu uuu uuuuuuu uu uuuuuuuuuu u uuuuuuuuuu uuuu: uuuuu, uuuuu, uuuuuuu, uuuuuuu uuuuuuuuuu. “Uu uu uu uuuuuu, uu uu uuu, uu uu uuu!”

—Uuuuuuuu! — uuu uu uuu uu uu uuuuú, uuuuuu uuu uuu uuuu uuuuu uu u’uuuuuu uuuuuuu, uu u’uuuuuçu uuuuuuuuuuu, uu uuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu, uuu uuuuuuuu uuuuu uuuuuuuuu…

—Uuuuuuuu u uuuuuuu, uuuuuuuu u uuuuu, uuuuuuuu u uuuuuuu! Uuu uuuuuuuu uuuuuuuuu u uuuuuuu uuuuuuuu!

Uuu uuu uú uuuuú uuu uu uuu: “Uuuuuuu uuuuuuu uuu uuuuu uu u uuuu uuuu uu uuuuuuuuuu uu uuuuuuu uuu uuuu uuu uuuuuuu uu uuu uuuuuu uu uu uuuuuuuuu uu uu, uuu uu uuu uuuuuu uuuu u uuuuuuu uuu uuuuuuuuu uu uuu uuuu uu uuu uuuuuu uuuuuuu uuu uuu-uuu uuuuuuu, uuuuu uuu uuuuu uuuuuuuuu uuuuuuu uuu uuuuuuu uu uuuu uu uuu uuuuuuuu uu uuu uuuuuuuu. Uu uuuuuu uuuu uuu uuuuu uuuu uu uuuu uuuuuuuuuuu uu uuuuu, uuu uuuuuuuuuuu uuuu uuuuu uuuuuu, u u’uuuuuuuuu uu uuuuu uu uuu u uuuuu.”

Uuuúu uu uuuuuuú uuuù. uuuuuuu uuuuuuu, uuuu uuuuuuuuuu… Uuu “uuuuu” uu uu uuuu uu uuuuuuuu; uuuuu uuuuu-uu u uuuuuuu…

U u’uuuu uu uuuuu, uuuuuu uuuuuuuuu — uu uuu uuuuu, u’uu uuu uu, uuuuú uu uuuuuu uuuuuu’u… Uu “uuuuuuu” úu uuu uuu! Uu uuuu-uu u uuuuuuu uu uuuu uuuuuù u’uu uuuu uuuuuuu u’uuuuu uuu uu uuuuuu uúu uu uuuu… Uuuu uuuu uu uuuuuu uuuuuuuuu u u’uuuüuuu, uuu uuuu-uu uuuuú.

—”Uuu uuuù uu uuuuuuu uuu uuuu uu uuuuuu!”

Uu uuu uuuuu u uuuuu uuuuuuu, u uuuuuçuuu, u uuuuuuuuuu uu uuuuùuuuu uuuuuuuuuuu, uuuuuu-uu u uu uuuuuu uuu uuu uuuuçuuuu…

Uuuuúuu uuuuuuuuuu uuuuu u uuuuu uuu uuu uu uuuuuuuu uuu uuuu uuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuu. uuuuuuuuu uuu uuuu uuuuuu uuuuuçuuu uuuuu uu uuuuuu uu uuuuuuuu, uuuuuu, uuuu… Uuu uu.

——————————————

(Estranyament se m’ha salvada una sola lletra cinc vegades. No em lleu d’esbrinar’n l’estesa. Incapaç segurament.

Diem-ne casualitat, fat, predisposició, necessitat…?

Tot és que la màquina a través d’on la creació es realitza mana… Només en raja d’on pot. Hauria pogut forçar el joc, mes, magnànim, com el peix durant els diluvis, deixaré que se mesmunyi. Una distracció o un benifet allerat per les muses… Tot serveix per a tot.

Havia escrit el pensament més significant i ben estructurat i oimés prenyat d’intensitat — cabdal — i resolutòria de mant mal humà i àdhuc còsmic. Després, com déu, he tingut por i ho he volgut disfressar una mica, i he transformades les vocals en u, i després he fet el mateix amb les consonants… Impuls demoníac…? Qui em té com titella…? O només són les cordes esparses de l’aflat negre de l’interespai…? Carallot de mi, em pensava que tret de l’espai no hi havia altre.

I ara el missatge se’m perd… No sé on retrobar’l. Hauré d’esperar una altra vida…? Quin balafi, quina malaguanyadamenta…! Mes no em jaquiré pas envair pel neguit… Em carregaré de paciència i observaré amb calma els elements… S’escaigui el meteor que s’escaigui ací seré… Com cuc sarcòfag d’aquest formatge lent.)[@more@]Comments are closed.